Замовник: ТроїцькеАгро;

Місто:

Завдання:

Теплогенератор зерносушарки призначений для нагріву повітря, яке використовується в якості теплоносія для сушіння зерна.

Зерносушарка обладнана теплогенератором, який представляє собою топку з одноблоковим пальником типу ГГБ з індивідуальним дут'євим вентилятором. Відпрацьовані гази використовуються в якості сушильного агента та розбавляються зовнішнім повітрям, і за допомогою двох технологічних вентиляторів (для кожної зерносушарки) подаються безпосередньо на зерносушильний апарат.

Пальник теплогенератора обладнаний комплектом засобів автоматичного управління, сигналізації та безпеки типу «БАРС-3С» та комплектом автоматичних регуляторів.

Комплект  «БАРС 3С» забезпечує:

• Автоматичний пуск і зупинку пальника;

• Аварійне автоматичне припинення подачі газу на пальник, включення світлової, звукової сигналізації, запам'ятовування першопричини аварії при виході контрольованих параметрів за межі норми;

• Автоматична підтримка заданого співвідношення тисків «газ-повітря» перед пальником;

• Автоматична підтримка заданої температури гарячого повітря або автоматична підтримка заданої витрати газу на пальник.

Наш принцип - енергоносії повинні використовуватися тільки на високоефективному обладнанні!

АТ ІЦ УКРГАЗТЕХНІКА

Енергозберігаючі технології